Save the date | Vrijdag 9 juni Landelijke Jongerendag Kalverhouderij

Date

Optimistisch ondernemen: dat is het thema van de allereerste Landelijke Jongerendag Kalverhouderij op vrijdag 9 juni 2023. Het NAJK, CEC, Aeres, LTO, VVK en de kennismakelaar Kalverhouderij, Henriƫtte Rozendaal, nodigt voor deze netwerkdag jongeren tussen de 16 en 35 jaar die werkzaam (willen) zijn in de kalverhouderij uit om elkaar te ontmoeten en te inspireren.

Save the date

*Update

Noteer vrijdag 9 juni alvast in je agenda, want deze dag wil je niet wilt missen. Op deze dag volg je lezingen, workshops en ontmoet je anderen die passie hebben voor de kalverhouderij! De sector staat voor een pittige tijd met uitdagingen, maar met deze Jongerendag zullen mogelijkheden en kansen bekeken en besproken worden om goed te kunnen blijven ondernemen. Paulien Hogenkamp is dagvoorzitter. Zij heeft een agrarisch coachingsbureau en kent de uitdagingen waar een kalverhouder momenteel mee te maken heeft. Zij neemt ons mee naar een spreker die inhoudelijk op de kalverhouderij ingaat … en naar Marc Lammers, die internationaal grote successen wist te behalen door gemotiveerd te zijn en o.a. op de juiste momenten keuzes wist te maken. Na het verlaten van deze dag weet jij je hoe je moet omgaan met innovaties, je visie en je drive. Daarnaast durf je je grenzen te verleggen. Het programma zal duren van 10 uur tot 15 uur en deelname is gratis. De Landelijke Jongerendag Kalverhouderij vindt plaats in De Essenburcht in Kootwijkerbroek (GE).

"Er is eigenlijk nog niets dat jongeren in de kalverhouderij samen brengt. Met deze eerste editie van de Landelijke Jongerendag gaan we daar verandering in brengen”, aldus Rozendaal. “Veel partijen zijn enthousiast over dit initiatief en daarom wordt het hoog tijd om deze dag te realiseren!"

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage vanuit Colland Arbeidsmarkt , VVK en NAJK.

Jij bent er toch ook?

De officiële uitnodiging en inschrijvingsformulier volgen binnenkort. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht? Mail dan je contactgegevens naar info@henrietterozendaal.nl. Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met kennismakelaar Henriëtte Rozendaal.

Bron: LTO Noord